Bokes Maastricht

BOKES, MAASTRICHT

Restaurant Bokes; de kunst aan tafel…

Midden in dé uitgangsstraat van bruisend Maastricht is Restaurant Bokes sinds 27 jaar een meer dan vaste en kwalitatieve waarde qua gastvrijheid en kookkunsten....


Een ongedwongen sfeer, zeg maar een typisch Maastrichts eethuis, met uitstekende culinaire prestaties.

De open keuken straalt gemoedelijkheid uit en biedt gasten de mogelijkheid de kunsten van de kok op de voet te volgen. De benedenverdieping biedt plaats aan een 60 tal gasten terwijl de eerste verdieping 40 gasten kan herbergen.

De eerste verdieping is tevens uitermate geschikt voor recepties, feesten en zakelijke bijeenkomsten waarbij een HD-beamer, TV en draadloos internet en een puike bar een vanzelfsprekendheid zijn.

Uiteraard is er een terras aan de voorzijde van het object.

Ligging:

stadscentrum

Aantal zitplaatsen binnen:

100

Aantal zitplaatsen terras:

8

Oppervlaktes (circa):

Horecaruimte

110 m2

Keuken

12 m2

Toiletgroep

12 m2

Parkeren:

in de dichte nabijheid, betaald

Openingstijden:

maandag: 

12.00 - 22.00 uur

dinsdag: 

12.00 - 22.00 uur

woensdag: 

12.00 - 22.00 uur

donderdag: 

12.00 - 22.00 uur

vrijdag: 

12.00 - 22.00 uur

zaterdag: 

12.00 - 22.00 uur

zondag: 

12.00 - 22.00 uur

Leveranciersverplichtingen:

geen, behalve overeenkomst met brouwerij Heineken

Personeel:

nee

Vraagprijs horeca-exploitatie:

 €  , op aanvraag

Huurpijs:

 €  , op aanvraag

Vraagprijs onroerend goed:

n.v.t.

Voor nadere informatie en/of voor het maken van een vrijblijvende (bezichtigings)afspraak neem contact op met:

Luc Overhof

06 10978070

📞

Luc Overhof

06 10978070

Leon Crutzen

06 38131942

📞

Leon Crutzen

06 38131942

Bovengenoemde informatie is met grote zorgvuldigheid en mede op basis van door opdrachtgever(s) verstrekte gegevens opgesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid ter zake deze informatie en als gevolg van onjuistheden is uitgesloten.

Share by: