Horeca Adviesgroep Zuid

  • Kies uw taal
  • Dutch Language
  • English Language
  • Spain Language

Gratis 'starters inloopspreekuur'


Nieuw bij Horeca Advies Zuid: Gratis ‘starters inloopspreekuur’! 

Naast een optimale begeleiding tijdens het verkooptraject van een horeca exploitatie, hecht Horeca Advies Zuid, als kennispartner, ook veel waarde aan een goede ondersteuning van (toekomstige) kopers. Dit, omdat wij uiteindelijk enkel geloven in duurzame relaties. 

Ook zijn wij ervan overtuigd dat veel huidige werknemers, met veel passie en plezier, dagelijks bijdragen aan de kwaliteit van de gastvrijheidsbranche.  Dit ondanks de aanhoudende minder positieve berichtgeving over het  personeelstekort in de horeca.

Een groot aantal van deze werknemers heeft de ambitie uiteindelijk zelf een eigen horeca onderneming te starten, maar weet vaak niet ‘hoe en waar te beginnen’.

Speciaal voor deze groep organiseert Horeca Advies Zuid vanaf oktober 2019 maandelijks een starters inloopspreekuur.

Tijdens dit gratis gesprek willen we jou ondersteunen met een aantal ‘tips & tricks’ om jouw ambitie als zelfstandig horecaondernemer eventueel te kunnen realiseren. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen vanuit jouw kant.

Heb je interesse, schrijf je dan snel in middels een mail naar info@hazuid.nl met als onderwerp ‘Starters Inloopspreekuur’ en kies je tijd en dag uit de onderstaande mogelijkheden:

 

Maandag 7 oktober 2019:                11.00u, 12.30u ,14.00u of 15.30u

Maandag 4 november 2019:            11.00u, 12.30u ,14.00u of 15.30u

Maandag 2 december 2019:            11.00u, 12.30u ,14.00u of 15.30u

 

We zien je graag!

Met gastvrije groet,

Horeca Advies Zuid