Horeca Adviesgroep Zuid

  • Kies uw taal
  • Dutch Language
  • English Language
  • Spain Language

HorecaMonitor.nl


HorecaMonitor.nl

Rendementen in de hospitalitybranche vallen nogal eens tegen. Vanuit passie worden hotels, restaurants en vele andere soorten horecabedrijven geleid door de eigenaar of familie.

Wij zijn ervan overtuigd dat in veel gevallen het rendement en bedrijfsvoering bij veel ondernemers in de hospitalitybranche, soms relatief eenvoudig, succesvol geoptimaliseerd kan worden.

Doelstelling:

Rendement verhogen, meer stabiliteit, meer waarde creëren voor uw zaak, dat is de wens van alle ondernemers in de hospitalitybranche.

Onze HorecaMonitor.nl  omvat maatwerk. Niet iedere ondernemer heeft immers hetzelfde nodig. HAZuid heeft een specifiek stappenplan ontwikkeld waarbinnen uw risico's en kansen in beeld worden gebracht en omgezet kunnen worden in een optimalisatiebegeleiding. De basis vormt een gedegen revenue-management aanpak gecombineerd met een gedegen concept en marketinganalyse.

Het stappenplan richt zich op:

1. Scanfase - intake/oriëntatie (deze fase bieden wij geheel gratis aan)

2. Planfase - in kaart brengen van waarde-aspecten, een 0-meting en strategieontwikkeling

3. Uitvoeringsfase - gericht op focus, marketinggedachte en (bedrijfseconomische- en fiscale optimalisatie).

4. Voorbereidingsfase - gericht op "huis op orde brengen", processen, systemen en informatie

5. Toekomst - duurzame geoptimaliseerde continuïteit (ofwel gericht op een overdracht/opvolging)

Het HorecaMonitor-traject wordt aangeboden in meerdere abonnementsvormen (3, 6, 12 maands of VIP), ofwel als éénmalig traject doorlopen.