Horeca Adviesgroep Zuid

  • Kies uw taal
  • Dutch Language
  • English Language
  • Spain Language

René Persoon


René is per 1 mei 2020 toegetreden als partner bij Horeca Advies Zuid.
 
Na een aantal studies in de Gezondheidszorg en de Sociale Academie is René enkele jaren werkzaam geweest binnen de Psychiatrie en GGZ. Echter, de werkervaring én het plezier opgedaan tijdens de studieperiodes binnen het Horeca-metier bleven René interesseren en het is dan ook niet vreemd dat er na een "sabbatical year" in Frankrijk en het behalen van de diverse noodzakelijke papieren in 1984 uiteindelijk wordt gekozen voor het ondernemerschap. Vanaf 1985 start de opbouw van een mooie horeca-portefeuille.
 
Via het management bij Hotel Beaumont naar een aantal zelfstandige bedrijven die qua mogelijkheden en ambities parallel liepen met de ontwikkelingen van de stad Maastricht. De Groote Sociëteit (Vrijthof), Hotel-Restaurant Petit Bonheur (Jekerkwartier), Hotel-Restaurant du Chêne (Boschstraat), Grand Café Le Midi (Markt) en Hotel-Restaurant Mabi (Kleine Gracht) zijn vanaf 1986 en enkele jaren daarna geopend en zeer succesvol geëxploiteerd. Na verkoop van de hele portefeuille in 2016 is René in 2017 gestart met het verder uitbouwen en het vergroten van zijn horecakennis middels zijn eigen portaal "Persoon Holding I&C". Ook binnen dit portaal werden de opdrachten en werkzaamheden steeds uitgebreider en is er gezocht naar een partnership bij HAZ om de aanwezige kennis, ervaring en knowhow in een nog bredere én kwalitatieve setting te kunnen uitbouwen.
 
Ondernemerschap gekoppeld aan een gezonde bedrijfsvoering waarin alle componenten zoals kapitaal (financiering én resultaat), arbeid (personeel én de ondernemer), productie (gastheerschap én concept) in balans aanwezig zijn, zullen de kernwaarden en uitgangspunten zijn van de ondersteuning bij overnames, aankoop en advisering die René middels Horeca Advies Zuid zal gaan bieden.

René is bereikbaar via: r.persoon@hazuid.nl / 06-55895166