Horeca Adviesgroep Zuid

  • Kies uw taal
  • Dutch Language
  • English Language
  • Spain Language

Restaurant BUENO & hotel


Informatie:

  • Adres:
  • Geleenstraat 1
  • Plaats:
  • 6411HP, Heerlen
  • Land:
  • Nederland

Omschrijving:

Het zeer goedlopende tapas restaurant BUENO is gevestigd op zowel de begane grond als de entresol van dit object. De aanwezigheid van het royale terras aan de voorzijde brengt de bezoeker als snel in Mediterrane sferen.

Alhoewel het adres Geleenstraat is, ligt het object voornamelijk aan het Pancratiusplein, dat zich kenmerkt als horecaplein waar ook het multidisciplinaire cultureel centrum ‘Glaspaleis’ en de Sint-Pancratiuskerk gesitueerd zijn.

Vanwege de centrale ligging in Heerlen-centrum en de uitstekende parkeergelegenheid in de directe omgeving, is restaurant BUENO en het daarboven gelegen Stadshotel Botterweck, dat deel uitmaakt van het aangebodene, de ideale locatie voor zowel de zakelijke als de particuliere bezoeker.

Bedrijfsomschrijving

Bij BUENO is het tapas wat de klok slaat. Koude, warme en vegetarische tapas worden in eigen keuken bereid. BUENO telt 120 zitplaatsen verdeeld over begane grond (80) en entresol (40). De entresol doet eveneens dienst als ontbijtruimte. Hier is ook de kleine receptie gesitueerd.

BUENO heeft een schitterend terras met 120 zitplaatsen.

Het hotel is begin 2017 compleet gerenoveerd waardoor het volledig voldoet aan de wensen van nu. Alle 20 gerenoveerde hotelkamers zijn voorzien van gratis WiFi, een kluisje en een flatscreen tv. De vernieuwde badkamers zijn voorzien van een ruime douche, vaste wastafel en toilet.

Ligging

Restaurant BUENO en Stadshotel Botterweck zijn in het autovrije centrum van Heerlen gelegen. Parkeren kan in 2 openbare parkeergarages, gelegen op max 250 meter loopafstand van het aangebodene. Men loopt binnen 5 minuten naar het treinstation van Heerlen. Aken en Maastricht liggen beiden op 20 minuten rijden. Valkenburg is met de trein binnen 15 minuten te bereiken.

Restaurant BUENO en Stadshotel Botterweck zijn gelegen aan het Pancratiusplein, waar ook de indrukwekkende Sint Pancratiuskerk is gevestigd. Het plein is omringd met cafeetjes en restaurants en het Cultuurcentrum Glaspaleis; een bijzonder rijksmonument. Heerlen ligt op een gunstige afstand ten opzichte van Maastricht en grensplaatsen zoals Luik en Aachen. In de directe omgeving vind je bijvoorbeeld Mondo Verde, Kasteel Hoensbroek en Gaia Zoo. Snow World in Landgraaf ligt op 10 minuten rijafstand.

Kadastrale informatie

Het perceel waarop het restaurant en hotel zich bevindt is kadastraal bekend als gemeente Heerlen, sectie D, nummer 8907.

Inventaris

De gehele inventaris verkeert in goede staat.

Voorraad

De aanwezige voorraad valt buiten de vraagprijs en dient op de dag van overdracht tegen inkoopprijs te worden overgenomen.

Let op:

De bedrijfsnamen Restaurant BUENO en Stadshotel Botterweck behoren niet tot het aangebodene.

 

Nadere informatie uitsluitend via:

Horeca Advies Zuid

Luc Overhof

06-10978070

043-3655533

l.overhof@hazuid.nl

Meer foto's van Restaurant BUENO & hotel
Reageren op aanbod
Lokatie