Horeca Adviesgroep Zuid

 • Kies uw taal
 • Dutch Language
 • English Language
 • Spain Language

Hof van Hulsberg


Informatie:

 • Adres:
 • Klimmenerweg 8
 • Plaats:
 • 6336AV, Hulsberg
 • Land:
 • Nederland

Omschrijving:

Met recht en trots wordt ‘Hof van Hulsberg’ hét pareltje in het hart van Zuid-Limburg genoemd.

Op steenworp afstand van Valkenburg aan de Geul ligt prachtig gesitueerd, in het pittoreske Zuid-Limburgse dorpje Hulsberg, deze voormalige en nog steeds imposante carréboerderij uit 1841.

Hulsberg is gelegen midden in het Heuvelland. De gemeente Beekdaelen, waartoe Hulsberg behoort, is de gemeente met de meeste rijksmonumenten in Zuid-Limburg en is goed aangesloten op het openbaar vervoer. In de direct omgeving zijn diverse bushaltes

Niet voor niets kiest de ANWB ervoor haar Mergellandroute langs deze locatie te laten voeren.

‘Hof van Hulsberg’ is een gezellig en sfeervol familiehotel (***) welk bestaat uit zestien hotelkamers, een drietal hotel/appartementen, een uitnodigend restaurant met in perfecte conditie verkerende bedrijfskeuken, royale parkeergelegenheid evenals afsluitbare ruimte voor de stalling van fietsen en motoren. Een tweetal terrassen (voorzijde en op binnenplaats) completeren het geheel.

Goed om te weten dat het restaurant niet enkel dienst hoeft te doen als restauratieve voorziening. Deze ruimten zijn ook favoriet voor het organiseren van koffietafels evenals thema- en verjaardagsfeesten, Hof van Hulsberg is tevens aangewezen als bijzondere trouwlocatie binnen de gemeente Beekdaelen.

Hof van Hulsberg is gelegen in het heuvellandschap van Limburg, en daardoor een zeer goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandelingen door de overweldigend mooie natuur. Hulsberg is gelegen op slechts 1,5 kilometer van Valkenburg met zijn vele bezienswaardigheden en attracties terwijl bourgondisch Maastricht een afstand kent van 12 kilometer en de culturele Euregiosteden Luik en Aken binnen 25 minuten met de auto bereikbaar zijn. Door deze centrale ligging zijn alle attracties en bezienswaardigheden in Zuid-Limburg op korte afstand van het hotel gelegen.

Vanaf het hotel zijn prachtige wandelingen en fiets/motortochten te maken door de landerijen, velden en het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. In het hotel zijn diverse o.a. door wandelgids Zuid-Limburg gemaakte (gratis) wandel/fietsknooppunt routes, motorroutes en autoroutes aanwezig (van diverse afstanden) die langs schilderachtige vakwerkhuizen, oude boerderijen en kasteelwoningen voeren.

Faciliteiten:

 • 19 hotelkamers, waarvan 3 hotelappartementen, met douche en toilet, flatscreen tv, koffie- en theefaciliteiten
 • 2 royale en sfeervolle terrassen
 • Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

 • Gratis gebruik van Wi-Fi internet

 • Gratis gebruik maken van diverse wandel/fiets/motor routes

 • Uitbreidmogelijkheden tot meer kamers

  Kadastrale gegevens:

  Gemeente Hulsberg, sectie E188 en Gemeente Hulsberg, sectie E189 samen 2.578m2.

Een aantal hotelkamers is gesitueerd in het carrégedeelte aan de begane grond terwijl de overige hotelkamers op de eerste verdieping gelegen zijn. De hotelappartementen, zij op de begane grond en tweede verdieping gelegen. Restaurant en receptie liggen aan begane grond.

Het geheel wordt gecompleteerd met opslag- en klusruimten.

Voorzieningen:

CV-gasverwarming

Wifi

Meterkast

Tegel, houten- en pvc vloeren

Brandmeldinstallatie, rookmelders, blusmiddelen, ontruimingsplan

Centrale toiletgroep

Airco-units

Noodverlichting

Krachtstroom

Mechanische afzuiging/ventilatie

CAI

Inbraak werend hang- en sluitwerk

Garage- en opslagruimten

Royale parkeerplaats

Ter overname wordt aangeboden het betreffende onroerend goed en de zich daarin bevindende horecaexploitatie van Hotel-Restaurant ‘Hof van Hulsberg’.

Er rusten geen leveranciersverplichtingen op het aangebodene en er slechts beperkt sprake van vigerende lease- en bruikleenovereenkomsten.

Nadere informatie en plannen van bezichtigingen: Horeca Advies Zuid, Luc Overhof, l.overhof@hazuid.nl / 043-3655533 / 06-10978070.

Meer foto's van Hof van Hulsberg
Reageren op aanbod
Lokatie