Horeca Adviesgroep Zuid

  • Kies uw taal
  • Dutch Language
  • English Language
  • Spain Language

Restaurant Convives


Informatie:

  • Adres:
  • Heerlerweg 180
  • Plaats:
  • 6367 AJ, Voerendaal
  • Land:
  • Nederland

Omschrijving:

Een knus, sfeervol geoutilleerd restaurant; dát is Restaurant Convives aan de rand van Voerendaal.

Gesitueerd in een vrijstaand pand op een fraai perceel met rustiek gelegen terras en uitstekende eigen parkeergelegenheid.

De huidige eigenaren ontvangen hun gasten met onvervalste gastvrijheid en nemen hen mee in een culinaire reis door de zorgvuldig samengestelde menu- en wijnkaart.

Het restaurant kent twee met elkaar verbonden ruimtes waardoor in totaal (om en nabij) 32 gasten kunnen genieten van de kunsten van de zwarte en witte brigade.

Het bedrijfsgedeelte, inclusief volwaardige bedrijfskeuken, berging, koeling en keurig verzorgde toiletgroep bevindt zich op de begane grond en kelder.

Niets zo fijn dan wonen boven je bedrijf! En zeker als die woning keurig in orde is en gecompleteerd wordt door een dakterras met adembenemend uitzicht!

Zowel onroerend goed als exploitatie worden te koop aangeboden. Vraagprijs bedraagt € 380.000,- kk (inclusieg bedrijfsinventaris)

Het pand is momenteel in gebruik als restaurant met bovenwoning en is ook als zodanig voort te zetten, maar er is vanuit de gemeente toestemming om het pand geheel als woonhuis te mogen gebruiken, waarbij een royale living en zeker 5 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Met 265 m2 aan gebruiksoppervlakte biedt dit voor beide gebruiksdoeleinden natuurlijk veel mogelijkheden!

Indeling:

Kelder:
Kleine provisiekelder met beperkte hoogte.

Begane grond:
Entreepartij met garderobe aan de rechter voorzijde van het pand. Van hieruit betreedt men direct het sfeervolle restaurant met zitruimtes aan de voor- en achterzijde. Voorin het restaurant is veel lichtinval en is er zitplek voor ca. 16 personen, achterdoor is de ruimte voorzien van een sfeervolle houthaard en is er nogmaals plek voor ca. 16 personen. In de huidige setting is deze ruimte vooral een knusse lounge area. Beide zitgedeeltes meten samen ca. 65 m2. Centraal in de ruimte staat de royale bar met voorzieningen en is er toegang tot de bedrijfskeuken (ca. 24 m2). Deze is voorzien van diverse werkbanken, warmhoudkasten, koelingen, een 6-pits gasfornuis en grillplaat met afzuigkap, spoelkeuken, diverse gootstenen en een berging met opstelling Bosch cv-ketel (huur, Hesi). In de achtervleugel van het pand is er nog een kantoor/bergruimte van ca. 17 m2, momenteel in gebruik als opslagruimte. Ook bevinden zich hier de luxe afgewerkte toiletgroepen voor dames en heren en een extra bergruimte. Achterom is er een mediterrane tuinpatio aangelegd, wat in de zomermaanden dienst doet als sfeervol terras. Hiernaast beschikt het perceel over een privé parking voor zeker 6 auto's en een eenvoudige garage voor opslag. Via de zijgevel is er toegang tot een portaal met trapopgang naar de bovenwoning.

Eerste verdieping:
Ruime living (ca. 43 m2) met parketvloer en keukenopstelling met inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit living is er toegang tot de kleed-/wasruimte met bergkast, witgoedaansluitingen en doorloop naar de luxe badkamer (ca. 5,5 m2) met inloopdouche, hangcloset, wastafel in meubel en inbouwspots. Aansluitend aan de living ligt het ruime en zonnige dakterras (ca. 27 m2) met fraai uitzicht en gedeeltelijke overkapping v.v. rolluik.

Tweede verdieping:
Overloop met bergkast. Twee slaapkamers (resp. ca. 17 en 11 m2) met laminaatvloer/vloerbedekking en bergkasten.

Bijzonderheden:
- Volledig gebruik als woonhuis mogelijk
- 265 m2 gebruiksoppervlakte
- Royale zij-/achtertuin te realiseren
- Vrijwel geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbel/HR glas
- Unidek dakisolatie
- Indien het pand als woonhuis wordt verkocht, is de bedrijfskeukeninstallatie niet inbegrepen

Verbouwingsplan:
Zoals in de voorgestelde plattegronden aangegeven, biedt het pand enorm veel potentie om volledig als woonhuis te gebruiken. Hiertoe zullen met name op de begane grond enkele aanpassingen gedaan moeten worden. Hierdoor kan een living ontstaan van ca. 90 m2! met daarbij een slaap- en badkamer op de begane grond. Boven kan de woonkamer dan met enkele wandjes veranderd worden in twee extra slaapkamers, waardoor het pand 5 slaapkamers krijgt. Door de begane grond op de zijtuin te oriënteren kan dan een topwoning ontstaan! Wij laten u onze ideeën graag ter plekke beleven.

Meer foto's van Restaurant Convives
Reageren op aanbod
Lokatie