Horeca Adviesgroep Zuid

 • Kies uw taal
 • Dutch Language
 • English Language
 • Spain Language

Juliana


Informatie:

 • Adres:
 • Broekhem 11
 • Plaats:
 • 6301 HD, Valkenburg aan de Geul
 • Land:
 • Nederland
 • Status
 • VERKOCHT

Omschrijving:

‘JULIANA’; Hotel, Restaurant, Gardenclub/Parktuin, Parkeerplaats.

ALGEMEEN

Aan de rand van het centrum van Valkenburg aan de Geul is sedert 1914 ‘Juliana’ gesitueerd.

Gedurende de daaropvolgende decennia hebben grote verbouwingen plaatsgevonden, zijn immer mooie kenmerken uit de oude jaren bewaard gebleven en/of in oude staat teruggebracht en heeft het pand daardoor uiteindelijk een klassiek moderne uitstraling gekregen.

Een statig pand dat absolute grandeur uitstraalt en tot 2006, gedurende een periode van 90 aaneengesloten jaren, bij de absolute top van de Nederlandse horeca behoorde.

Sedert 2015 hebben de huidige ondernemers dit gunstig gelegen hotel/restaurant een adembenemende verjongingskuur laten genieten en is de accommodatie, inclusief vijftien hotelkamers, volledig gerestyled. Zowel het hotel als restaurant krijgen hoge gastwaarderingen.

 

INDELING

Souterrain: zij-entree, restaurant en aangrenzend parkterras met overkapping, toiletgroepen, cv-ruimte, boiler-ruimte, diverse kelders (waaronder de wasserij ruimte), omkleedruimte personeel, personeelstoilet en een zeer ruime wijnkelder bestaande uit meerdere kelders met vaste wijn schappen.

Begane grond: entree, restaurant, keuken, office met chef’s table, spoelkeuken, koelingen, receptie, kantoorruimte, praktijk/polikliniek azM (in het souterrain beschikken zij tevens over een technische ruimte/kantoor/personeelsruimte);

(Praktijk/polikliniek azM is gevestigd in de onderhavige locatie in een separaat gedeelte welk enkel toegankelijk is voor bezoekers ervan. Huurovereenkomst dezes is, indien gewenst, opzegbaar).

Eerste verdieping: gang, 8 hotelkamers, serviceruimte, toilet, berging, vergaderruimte;

Tweede verdieping: gang, 5 hotelkamers, serviceruimte, toilet, berging;

Derde verdieping: gang, 2 hotelkamers, appartement met inkomgang en berging, slaapkamer met intercom van buitendeur, badkamer met douche/toilet/dubbele wastafel, woonkamer en keuken.

Parkeren: Op naastgelegen parkeerplaats én op aan overzijde gelegen privé-parkeerterrein van 1745m2 inclusief 9 garageboxen

 

RESTAURANT

Het restaurant biedt momenteel plaats aan 40 royaal geplaatste couverts en beschikt over een aperitief/lounge gedeelte met volledig uitgeruste bar. Vanuit het restaurant is een doorkijk naar de royale en up-tot-date keuken gemaakt.

Terras aan voorzijde: 15 couverts (uit te breiden naar minstens 40 couverts);

Gardenclub/tuinrestaurant: Zelfstandig functionerende ruimte met volledig ingerichte bar, werkoffice met liftverbinding naar de keuken en toiletgroep. De ruimte is inzetbaar voor diverse gelegenheden als restaurant voor circa 50 couverts maar ook zeer geschikt voor zakelijke en feestelijke events waarbij gemakkelijk 100 gasten kunnen staan;

Parkterras: 45 couverts in zeer ruime opzet. Partijen en feesten zijn mogelijk van 50-350 personen.

De Gardenclub grenst aan het parkterras dat een natuurlijk eenheid vormt met het adembenemende aangrenzende parktuin;

 

HOTEL

Juliana beschikt over 15 hotelkamers, 6 ruime tweepersoons hotelkamers (waarvan er 2 momenteel in gebruik zijn bij het privé appartement echter wel inzetbaar), 5 junior suites, 2 standaard tweepersoons hotelkamers en 2 driepersoons hotelkamer.

Alle kamers zijn voorzien van twee éénpersoons boxsprings (90X210cm), nachtkastjes, bureau, een smart TV, garderobe kasten, stoelen/poefjes en koffie/thee faciliteiten. De badkamers zijn uitgerust met een bad/douche combinatie, dubbele wastafel en toilet.

De tweepersoonskamers zijn compact, circa 20M2 groot en beschikken over alle faciliteiten.. 

De ruime tweepersoonskamers zijn, hoewel alle kamers verschillen van indeling circa 25M2 groot. 

De juniorsuites hebben naast alle gemakken van de tweepersoonskamers ook een aparte zithoek waardoor de kamers een oppervlakte hebben van circa 35M2. 

Speciaal voor families biedt Juliana 2 driepersoonskamers welke qua voorziening zijn te vergelijken met de tweepersoonskamers. Bij deze driepersoonskamers bevindt het derde bed zich in een apart gedeelte van de kamer. Middels een gang worden beide slaapgedeelten gescheiden waardoor er een optimale privacy ontstaat.

 

GEGEVENS

 • Broekhem 11 (Hotel-Restaurant-Park), 6301 HD Valkenburg aan de Geul,

Kadaster: Houthem C1688

 • Broekhem 8a (Parkeerplaats met 9 afsluitbare garageboxen), 6301 HH Valkenburg aan de Geul,

Kadaster: Valkenburg Limburg D1664

 • Geen leveranciersverplichtingen;

 • Beperkte personele verplichtingen;

 • Inventarislijst: op aanvraag

 

Nadere informatie uitsluitend via ons kantoor.

via: Luc Overhof 043-3655533 / 06-10978070 / l.overhof@hazuid.nl

Meer foto's van Juliana
Reageren op aanbod

Dit object is reeds verkocht, u kunt niet meer reageren.

Lokatie