Horeca Adviesgroep Zuid

 • Kies uw taal
 • Dutch Language
 • English Language
 • Spain Language

Eetcafé Jour de Fête


Informatie:

 • Adres:
 • Markt 32
 • Plaats:
 • 6211 CK, Maastricht
 • Land:
 • Nederland
 • Status
 • VERKOCHT

Omschrijving:

 

"Geniet elke dag, beleef hem als een feest... Jour de Fête!"

Uitstekend renderend én gerenommeerd eetcafé op toplocatie hartje Maastricht.

Prominent gelegen aan de Maastrichtse Markt, met een royaal terras aan zuidzijde, is Jour de Fête een niet meer weg te denken horecabedrijf dat zowel toeristen als locals hartelijk welkom heet.

Bij Jour de Fête leggen ze je graag in de 'Bourgondische' watten. Heerlijk eten en drinken, ontspannen en genieten met een uitzicht waar je 'geer' tegen zegt.

Jour de Fête ligt op een van de meest markante pleinen van Maastricht. De levendige Markt waar niet alleen op marktdagen van alles te beleven is. De wekelijkse vrijdagmarkt bruist van de bedrijvigheid, maar de Markt is ook hotspot voor vele andere activiteiten. Jaarlijks vindt hier het 'Oetroepe' van prins Carnaval plaats en vanaf het terras heeft de gast niet alleen een prachtig uitzicht op de Markt, maar ook het statige Stadhuis en het 'Mooswief'.

Bij Jour de Fête weten ze wat genieten is. Het team staat klaar om gasten te verwennen. Met grote passie voor het vak, joviaal, altijd goed gemutst. Daar komen mensen voor terug. De ongedwongen sfeer, het enthousiasme van iedere medewerker, maar ook de geweldige gerechten op de kaart, zorgen voor net even dat tikkeltje meer.

IENS weet waar je het beste eet en zet JDF al vier jaar als toppertje neer. Daar is men trots op. En dat SBS Smaakpolitie de keuken van Jour de Fête een OK sticker geeft, is voor de medewerkers van JDF de normaalste zaak van de wereld. Hygiëne staat voorop en service is groot! Dat is waar Jour de Fête als sinds 2007 leading in is. 

Locatie grenst  aan Sphinxterrein, te realiseren Student-Hotel (400 kamers), Lumière Cinema (onlangs gepend), bioscoop (onlangs geopend), royale parkeervoorzieningen, Loods 5 (meubelboulevard; wordt binnenkort achter Student-Hotel gevestigd).

Tevens wordt er in het huidige monumentale LIOF-gebouw (net om de hoek bij JDF!) een tophotel gevestigd dat het mooiste hotel van Europa gaat worden met 55 kamers én suites.

De net om de hoek liggende Boschstraat is zich nadrukkelijk aan het profileren als DE toegangsstraat van centrum Maastricht!

Globale indeling:

BG

Entrée

Eetcafégedeelte (65m2) met (40 zitplaatsen)

Dubbele gescheiden toiletgroepen

Opslagruimte

Keukenlift

Terras (80 zitplaatsen)

1e verdieping

Professioneel en volledig ingerichte bedrijfskeuken met separate spoel-/voorbereidingskeuken

Zaaltje met uitzicht op prestigieuze Markt (20 zitplaatsen) tbv borrels, presentaties, diners, lunches

Toiletgroep

Berging

2e verdieping

Voormalig woongedeelte / Kantoor / Opslag

Zolder

 

NB: Er is een goede gelegenheid tot wonen boven dit horecabedrijf.

Het woongedeelte bestaat uit drie slaapkamers, badkamer, keuken, woonkamer (is nu zaaltje).

Nadere informatie: uitsluitend via ons kantoor.

 

Meer foto's van Eetcafé Jour de Fête
Reageren op aanbod

Dit object is reeds verkocht, u kunt niet meer reageren.

Lokatie